Favorite places

Je kiest je vakantiebestemming op land, op omgeving, op logis, op things to do.
Toch? In welke volgorde?
Ik val als een blok voor het juiste huis in de juiste omgeving.
My favorites..

Balcon de guardia, een finca met vergezichten over zee, bergen en vallei. Sierra Nevada Andalusië. Top of the world, volledig op zonne – en windenergie.  nederlandse eigenaresse. De weg ernaar toe is vooral bedoeld voor berggeiten, niet voor Nederlandse vrouwen met hoogtevrees… Simone heeft niet echt een (goedwerkende) website maar als je haar naam googled in combinatie met balcon de guardia kom je tot contactgegevens via aanbieders. 

Deze diashow vereist JavaScript.

Les Chalets du Plane in Vallorcine,  Chamonix Vallei. De chalets horen bij de hameau van Nathalie en Thierry Berguerand, zij runnen le cafe Comptoir, hip piste restaurant. De Chalets liggen aan de piste in een heel klein valleitje. www.lecafecomptoir.com. Volmaakter kan je dream of a white christmas niet worden.

Deze diashow vereist JavaScript.

Logeren in een kerkje in Zuid Spanje www.cortijosanjose.nl gerund door Nederlanders met een tomeloze energie. Ondanks de tropische hitte, want moeder wat was het heet. #augustus #hittegolf +zuidspanje=dom

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Villa Naga Noordkant Bali. Nederlandse eigenaar. Huis direct aan de indische oceaan, aan een prive strand. Het huis heeft fantastisch personeel. Zij weten je privacy buitengewoon te respecteren en elke avond -indien je wenst- koken ze een fantastisch diner voor je. Terras aan de zee. Droomplek. Een plek om keer. op. keer. terug te keren, ondanks de lange reis. . . . Clementine heeft geen website, als je met mij contact opneemt kan ik je weer met haar in contact brengen. Villa Naga is heel betaalbaar. 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Urban Looko Loft in Rome. Vlak bij het Colosseum. Wat een plek. Het is dat je komt voor de stad anders zou je alle dagen in de loft blijven… Urban lookoo heeft geen website, wel te vinden via airbnb

Deze diashow vereist JavaScript.