Mo’s privé even voorstellen

Naam Monique

Geboren in 1961 in Vlaardingen.
Tot 2006 in de Randstad gewoond, in de omgeving van Rotterdam.
Moeder van Nick (1987) en Femke (1990).

In 1999 heb ik een huis in Zuid Frankrijk gekocht, ik heb dit later genoemd naar mijn moeder: La Sofia.

Ik woon in ’t Loo (gemeente Oldebroek) en in Moissac (Midi Pyreneeën) in Zuid Frankrijk. Ik woon samen met Nico en onze honden. Nico had vroeger een gezondheidscentrum in de Randstad. Hij is van beroep haptotherapeut (vroeger fysiotherapeut/manueel therapeut). Tegenwoordig zijn we eigenaar en directeur van de Nederlandse Vakopleiding voor Haptonomie Synergos. Ik ben daar directeur Marketing & Organisatie en Nico richt zich volledig op de inhoud en ontwikkeling van het vak en het opleiden van docenten.

Kinderen
Alles bij elkaar (nou ja, eigenlijk niet bij elkaar, we zijn een bonusfamilie) hebben we 5 kinderen.

Verhuizen
Toen wij gingen samenwonen en alle kinderen de deur uitgingen hebben we besloten Rotterdam te verlaten. Met een bedrijf met locaties in het hele land en een hoofdlocatie in Amersfoort is dat ook heel praktisch.

Het werd de Veluwe. We hebben het hier heerlijk. Ik hou van de natuur, van bos, van rivieren, van zandverstuivingen. Ik hou ook van de combinatie van werken in een stad en dan ’s avonds naar je eigen stille plek terug in de natuur. Van 2007 tot 2015 hebben we in de oudste boerderij van Oldebroek gewoond, waar ik begonnen ben met ‘sfeerlogeren’, mijn hobbybedrijf. Hier maakte ik van een schuur 2 romantische gastenverblijven: De Cottage en De Loft. Honderden mensen hebben hier de afgelopen jaren hun vakanties of weekendjes doorgebracht.

In 2016 was het tijd voor iets anders. We willen meer tijd om te reizen, tijd voor elkaar en voor onze kinderen, en meer in Frankrijk zijn.

Een minder bewerkelijk en vooral kleiner huis met minder grond in Nederland, dat was daarvoor nodig.

Het werd dit kleine schatje in de bossen.

We kochten ook het witte huis wat een stukje verderop stond, en noemden het Veluws Villa’tje, bestemd voor logeren in andere sferen. Vanuit het Veluws Villa’tje kun je ons huis zien, ze liggen niet ver bij elkaar vandaan in het bos op aangrenzende percelen.

Liefs Mo